På tur i regi av Oslo og Omland Friluftsråd fikk deltakere fra Oslo VO Helsfyr mulighet til å lage mat i naturen ved Frognerseteren. I strålende høstvær med utsikt over hele Oslo lagde de en treretters middag: rødbetsuppe, fiskeburgere med tzatziki i tacolompe og brownie i uthulte klementinskall til dessert.
All maten ble tilberedt ute og stekt over bålpanne. Turfølget var veldig heldige med været. Noen minusgrader, men sol fra nesten skyfri himmel. Likevel var det flere elever som syntes det var kaldt å lage mat ute og noen ble kalde på hendene. Da var det fint å kunne varme seg foran bålet og og få i seg litt varm kaffe og te.
Elevene var førnøyde med turen og syntes det var fint å gjøre noe sammen utenfor klasserommet. Man blir bedre kjent med hverandre, og man får snakket mye norsk, var tilbakemeldingen etter turen.
Foto: Kristin Marie Sundby