Språkkafé i læringssenteret

Språkkafe 2020

Bibliotekaren ønsket velkommen og innledet språkkaféen. 

Deltakerne blir fordelt på ulike bord med en gruppeleder hver. Først må alle deltakerne presenterer seg før de går igang med ulike aktiviteter som varierer fra gang til gang. Denne uka ble ulike spill brukt som utgangspunkt for samtalen. Etterhvert gikk praten av seg selv og det var god stemningen rundt omkring på bordene i læringssenteret, forteller bibliotekar Trine. 

Det nye tilbudet har vært populært blandt deltakerne ved Oslo VO Helsfyr etter oppstarten mandag 3. februar. Språkkaféen er et tilbud til alle som er deltaker på skolen. Her står den uformelle samtalen i fokus og ikke minst det å bli kjent med nye mennesker. Deltakerne møtes på tvers av klassene, og alle får mulighet til å praktisere de språkferdighetene man har tilegnet seg. Hensikten er å snakke så mye norsk sammen som mulig.

Ønsker du å delta på språkkaféen? Hver mandag fra kl. 12 – 13.30 er det språkkafé i Læringssenteret (ikke i ferier). Inngangsbillett kan hentes mandag morgen, og her er det «første mann til mølla» som gjelder.

Velkommen!! 

 

Foto: Håkon Høye

Språkkaféen er et populært tilbud

Språkkafe

Samtalen står i sentrum

Samtalen står i sentrum

Spill skaper samtaler

Språkkafé