Villmarkscamp på Finnskogen

XXL-camp2019

Hurtigspor XXL-klassen tilbragte 3 dager i flotte vinterlige omgivelser på XXL sin base i villmarka på Finnskogen. Deltakerne ble innkvartert i koselige hytter, med relasjonsbygging rundt tannpussen.

Fokus for oppholdet var å få nærkontakt med vinteraktiviteter og lære mer om sport- og villmarksliv.  Deltakerne fikk lære om og teste produkter som de selger i varehusene - som ski, truger, varmeelementer, isfiskeutstyr, hodelykter, bekledning og skotøy. Man skal ikke undervurdere læringseffekten av å glemme ullsokker, overtrekksbuksa eller vanntette votter, og selv kjenne hva det er å fryse! 

Deltakerne hadde et tett program, inkludert teambuilding og konkurranser mellom varehusene Alna, NAF og Majorstuen. De fikk prøve trugetur i dypsnøen, skikurs, langrennstur på vannet og isfiske med fangst av hele 7 abbor!!!

I klasserommet var det intens stemning der deltakerne holdt presentasjoner med rikt ordforråd og stadig bedre norsk, og utfordret XXL med et og annet forbedringspunkt. Det var også rom for kveldskos, latter og hyggelige måltider.

Både lærerne og XXL-lederne ble imponert over innsats og kunnskapsnivå, og det var hard kamp om de ulike diplomene som ble utdelt siste kvelden.

Vi takker XXL for at vi fikk oppleve alt dette, og ser frem til de siste månedene med XXL Hurtigspor! 

 

Foto: Dag Eirik Strømstad