Hovedseksjon

Flerkulturell friluftsfest på Songsvann

Stand på Friluftsfest på Songsvann

På torsdag før høstferien inviterte Oslo og Omland Friluftsråd til Flerkulturell friluftsfest på Songsvann. Dette er et samarbeidsprosjekt hvor en rekke natur- og friluftsorganisasjoner inviterer minoritetesspråklige barn, ungdom og voksne til Songsvann for å bli bedre kjent med friluftsliv og naturen i nærområdet.

Oslo voksenopplæring Helsfyr hadde egen stand sammen med Norsk Friluftsliv hvor deltakere fra kokkeklassen KOS4 laget grønnsakssuppe. Dette varmet både store og små sultne deltakere i høstværet på Songsvann. 

Målet med arrangementet er å vise fram mulighetene som ligger i naturen og nærmorådene og øke interessen for friluftsliv. På mange ulike stands fikk mange natur- og friluftsorganisasjoner vist fram sine aktiviter og servert smakebiter av både turmat og kortreiste opplevelser.

Vi hadde en lærerik og inspirerende dag på Songsvann. Ønsker du å vite mer om naturen i nærområdet og ulike tilbud og aktiviteter finner du mer informasjon på bl.a. Oslo og Omland Friluftsråd sine hjemmesider. 

 

Laget grønnsakssuppe på Flerkulturell friluftsfest

FKF-suppe3.jpg

Samling rundt bålet

FKF-bål2.jpg

Turmat Fra Hele Verden

Her kan du lese nyhetssak på Norsk Friluftsliv sine hjemmesider: Turmat Fra Hele Verden

TurmatFraHeleVerden-23.png