Hovedseksjon

En moderne skole

Alle klasserom ved Oslo VO Helsfyr har smartboard/elektroniske tavler. I tillegg til et flott auditorium har skolen et nytt læringssenter/bibliotek, språklaboratorier og datarom. Skolen har det siste innen utstyr og innredning for at våre elever skal lære mest mulig på kortest mulig tid. Våre lærere er oppdatert på den nyeste forskningen om god læring.

Språk er nøkkelen til det norske samfunnet og en forutsetning for å kunne lære. Målet er å lære våre elever språk, lære å lære, gode strategier og språket de trenger for å forstå og tilegne seg nødvendig kunnskap i andre fag.

Vi har kurs på dagtid og kveldstid. Du finner mer informasjon om vårt tilbud innen norskkurs, norsk med praksis, grunnskole for voksne og våre spesialtilpassede videregående kurs i menyen over.

Oslo VO Helsfyr flyttet fra Smedstua til Helsfyr i 2013. Skolen ble da fullstendig pusset opp og innredet med nye møbler og digitale tavler.

Oslo VO Helsfyr sitt jubileumshefte

I forbindelse med Oslo VO Helsfyr sitt 10-årsjubileum i 2015 ble det laget et jubileumshefte med presentasjon av skolens tilbud og tekster skrevet av skolens elever. 

Klikk på bildet under for å lese heftet (PDF-format). 

 

Jubileumshefte 2015

En moderne skole

Sentral beliggenhet på Helsfyr

Fasade

 

En moderne skole

En moderne skole

 

Kurs tilpasset ditt nivå

Undervisning