Hovedseksjon

Serverte vegetarmat på matmesse

UMAMI 2023

Sammen med koordinator Johan Hauglund og faglærer Bruno Delafosse serverte deltakerne i kokkeklassene libanesisk vegetarmat på matmessen Umami ArenaNova Spektrum på Lillestrøm. 

Det var høy aktivitet på standen til deltakerne fra Oslo VO Helsfyr som virkelig gikk inn for oppgaven og presenterte egenprodusert falafel med hummus til nysgjerrige deltakere på martmessen. 

Maten hadde deltakerne laget og pakket på KIT-akademiet tildlig på morgenen og presentasjonen på matmessen var i samarbeid med ASKO-servering. I tillegg til å presentere egen mat fikk deltakerne mulighet til å besøke ulike produsenter og leverandører fra hele Norge og smake deres produkter. 

Denne dagen har vært meget lærerik for våre kommende kokker, forteller faglærer Bruno Delafosse. 

Serverte libanesisk vegetarmat

Umami-6730.jpg

Deltakerne likte seg godt på matmessen

Umami-6746.jpg

Falafel med hummus

Umami-6739.jpg

En hyggelig dag på Umami Arena

Umami-6750.jpg

Presenterte egenprodusert mat på Umami Arena

Umami-6724.jpg