Feiret utgivelse av hefte med elevtekster

BoU-lansering2018

Elever, lærere og andre inviterte gjester var samlet på Interkulturelt Museum på Grønland sist fredag for å feire utgivelsen av tekstheftet "Mer enn du ser". Dette er utgitt av barne- og ungdomsarbeiderklassen BoU3 ved Oslo voksenopplæring Helsfyr. De har jobbet gjennom flere måneder med dette prosjektet og temaet "Kulturmøter" som er en del av læreplanen i faget. Tekstene forteller om ulike møter mellom forskjellige kulturer, både biografiske tekster og fiksjon. Felles for dem alle er temaet "Kulturmøter". Her får vi et innblikk i hvilke utfordringer de har vært igjennom om hvordan vi blir bedre kjent med hverandre i et kulturfellesskap.

 

Under feiringen på Interkulturelt Museum var det trangt om plassen og de frammøtte fikk bl.a. høre flere av elevene lese høyt fra tekstheftet. De fikk også med seg gratulasjoner og en hilsen fra rektor Torunn Thomassen. 

 

Heftet er gitt ut av Oslo voksenopplæring Helsfyr i samarbeid med elevene, faglærerne Gøril Lunde-Bergersen, Elise Sundfør Erdal og Målfrid Sand. 

 

Foto: Håkon Høye

Rektor gratulerte elevene med tekstheftet

Rektor gratulerte elevene

Elevene leste egne tekster

Lansering av teksthefte BoU

Tekster fra heftet "Mer enn du ser"

Tekstheftet "Mer enn du ser"

Lansering på Interkulturelt Museum på Grønland

Mer enn du ser - BoU3

Mer enn du ser - tekster om kulturmøter

Her kan du lese heftet til BoU3 - "Mer enn du ser". Tekster om kulturmøter laget av elevene selv. 

Mer enn du ser - Kulturmøter